Zorg jij voor de frisse wind?

We hebben als club de afgelopen zes jaar gebouwd aan een stevige basis voor onze prachtige club. Met mooie resultaten: een gezonde financiële situatie en een enorme ledengroei. En het einde is nog altijd niet in zicht. Nu is het tijd om de volgende stappen te zetten. Ga jij ons daarbij helpen?

Eind 2011 zijn wij in het bestuur gestapt. Onze belangrijkste doelstelling was om de rust terug in de club te brengen en als bestuur voor continuïteit te zorgen. We hebben afgesproken om samen drie jaar aan de slag te gaan. En na die drie jaar hebben we gezamenlijk besloten om dat met nog eens drie jaar te verlengen.

Inmiddels zijn we zes jaar verder en hebben we de club de rust proberen te geven om de blik vooruit te kunnen richten. Niet meer leven bij de waan van de dag, maar plannen en doelen maken voor de toekomst. We hebben daarmee de afgelopen zes jaar mooie dingen bereikt en Blue Hawks samen met de leden nadrukkelijk op de kaart gezet.

Maar zoals het met alles is, is het ook voor een sportvereniging goed als er zo nu en dan een frisse wind doorheen waait. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en nieuwe initiatieven. Om daar alle ruimte voor te geven, hebben wij tijdens de Algemene Ledenvergadering in februari van dit jaar als bestuur aangekondigd om na onze tweede bestuurstermijn, eind 2017, gezamenlijk af te treden en ‘nieuw bloed’ de kans te geven het stokje over te nemen.

Dat betekent wel dat we voor het volgende jaar vacatures hebben bij alle drie de bestuursfuncties. Durf jij de uitdaging aan? Bestuurslid worden van Blue Hawks betekent vooral dat je veel energie zult krijgen. Energie van de hulp van alle leden, de mooie initiatieven vanuit de club en de prachtige resultaten die samen worden bereikt. Je komt in het hart te staan van een bloeiende, gezellige en inspirerende vereniging.

Maar er staan ook mooie uitdagingen te wachten. Zo kunnen we vanaf 2018 nog meer vruchten gaan plukken van onze samenwerking binnen Stichting Omnisport Zwolle, zouden we volgend jaar als club misschien zelfs wel eens de groei kunnen maken naar 160 leden en kan onze langgekoesterde wens voor een slagtunnel wellicht worden gerealiseerd.

Kortom, veel om naar uit te kijken. Door de gezonde basis die de afgelopen jaren is opgebouwd, kom je in een geoliede machine en kun je al snel aan de slag. En vanuit het huidige bestuur blijft er waar nodig ondersteuning in de vorm van advisering.

Twijfel je nog, of wil je wat extra informatie? We praten je graag bij. Lijkt het jou nu al leuk om deze uitdaging aan te gaan, grijp dan de kans aan om één of twee andere leden ook zover te krijgen om samen met jou die uitdaging aan te gaan.

We hopen van jullie te horen!

Jan, Erika en Rogier
info@bluehawks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *