Word jij onze nieuwe Verenigingscontact Officials?

Zie jij die mooie dingen die bij ons op het veld gebeuren? En zie jij de kansen die we hebben? En zou je graag wat meer betrokken willen worden bij Blue Hawks en het honkbal en softbal in het algemeen? Dan hebben we een mooie klus voor jou. We gaan starten met een Verenigingscontact Officials. In deze rol word jij de spil tussen onze club en de KNBSB.

Het Verenigingscontact Officials is nieuw. Het idee komt van de honkbal- en softbalbond KNBSB, die hiermee een kortere lijn wil hebben met verenigingen. Als Verenigingscontact zorg jij ervoor dat we voor wat betreft scheidsrechters en scorers onze zaken op orde hebben. Heb je beperkt tijd? Geen probleem! Jij bepaalt zelf hoe je deze functie invult en hoeveel tijd je hieraan besteedt.

Je houdt je bezig met alle officialzaken binnen onze vereniging: werven, begeleiden, indelen, waarderen en behouden van officials. Dat hoef je niet helemaal alleen te doen. Onze leden kunnen je waar je dat wilt helpen. Je krijgt daarnaast ondersteuning vanuit de KNBSB. De bond voorziet je van hulpmiddelen die nodig zijn om jouw rol uit te voeren.

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail. Je krijgt dan het takenpakket toegestuurd. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Heb je weinig ervaring met honkbal of softbal? Bijvoorbeeld omdat je een jeugdouder bent? Dan is dit juist een ideale kans om meer betrokken te raken bij Blue Hawks en onze mooie sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *