Wijzigingen vastgesteld tijdens ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft Blue Hawks gisteravond enkele wijzigingen vastgesteld. Alle leden gingen unaniem akkoord met de voorgestelde veranderingen. Ook werd het beleidsplan officieel aan de leden gepresenteerd. Bij de bijeenkomst waren in totaal 23 leden aanwezig. Na afloop vond de nieuwjaarsreceptie plaats.

De Algemene Ledenvergadering werd iets na 19.00 uur in een speciaal voor de nieuwjaarsreceptie versierde kantine geopend door voorzitter Jan Egbertsen. Hij reikte onder meer een cadeau uit aan BeeBaller Duncan Langejans. Hij had de meeste loten voor de Grote Clubactie verkocht.

Hierna werden vier nieuwe commissieleden benoemd. Miriam Wertwijn, Susan Gerritsen en Nina van Giersbergen werden door de aanwezige leden gekozen voor de activiteitencommissie. Martin Brinkhuis verruilde zijn rol als lid van de activiteitencommissie voor die van coördinator vrijwilligers.

Positief verschil

Vervolgens werd de jaarrekening van 2012, met een positief verschil, vastgesteld en gingen de aanwezige leden akkoord met een kleine wijziging van de contributie. Vanaf dit jaar wordt de contributie niet meer geheven op basis van leeftijd, maar op basis van het team waarvoor een speler uitkomt. Voorzitter Jan Egbertsen kon tevreden melden dat opnieuw een contributieverhoging niet nodig was. Een bijzondere situatie voor een vereniging uit Zwolle.

De leden werden tijdens de Algemene Ledenvergadering ook op de hoogte gebracht van de keuze voor een nieuwe kledingleverancier. Dit heeft gevolgen voor alle leden. Meer informatie hierover kun je krijgen tijdens de pasdag van zaterdag 19 januari. Ter afsluiting presenteerde Jan Egbertsen het nieuwe beleidsplan, waar het afgelopen jaar hard aan is gewerkt door het bestuur en de commissieleden. Dit beleidsplan is via onderstaande links in te zien.

Beleidsplan

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering ging de gezellige en goed georganiseerde nieuwjaarsreceptie van start. De stukken voor de Algemene Ledenvergadering zijn per e-mail beschikbaar. Hiervoor kun je een bericht sturen via het contactformulier op deze website..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *