Wethouder René de Heer slaat een bal het veld in.

Wethouder op bezoek bij Blue Hawks

Blue Hawks ontving afgelopen woensdagavond wethouder René de Heer voor een kort bezoek. De sportwethouder liet zich bijpraten over de stand van zaken bij de Zwolse honk- en softbalvereniging. De Heer kreeg bovendien de kans om zelf ook nog een balletje te slaan.

Tijdens het bezoek werd onder meer kort gesproken over de enorme groei van Blue Hawks en over het besluit van de gemeente om veldverlichting te plaatsen op het softbalveld van de Zwolse vereniging.

De Heer bekeek onder meer de trainingen van de pupillen en de BeeBallers, twee jeugdteams van Blue Hawks die de afgelopen maanden een enorme groei hebben doorgemaakt. Tijdens de training van de pupillen mocht de Zwolse wethouder zelf ook een balletje slaan. En dat ging hem goed af. Diverse keren wist hij de bal hard het veld in te slaan.

Voor Blue Hawks was het een goede kans om zich voor Zwolse begrippen als unieke vereniging te presenteren en ook de gemeente te bedanken voor de ondersteuning bij de aankomende realisatie van de veldverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *