Welcome Friends Dag bij Blue Hawks op 5 juni

Blue Hawks houdt woensdag 5 juni van 17.30 tot 19.00 uur de jaarlijkse Welcome Friends Dag. Tijdens deze gezellige dag krijgen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar de kans om kennis te maken met de honkbal- en softbalsport. Lijkt het jou leuk om de bal zo ver mogelijk weg te slaan, zo snel mogelijk over de honken te rennen of zo hard mogelijk de bal te gooien? Dan is dit jouw kans.

Honkbal en softbal zijn individuele teamsporten. Ieder heeft zijn eigen talent en eigen rol binnen het team. De één is snel en de ander kan hard gooien. Samen werk je toe naar succes. En wat is dan leuker dan samen met je vrienden te spelen in een team? Honkbal en softbal zijn ook nog eens sporten waar veel onderling respect en sportiviteit bestaat.

Wij zijn een gezellige vereniging met drie jeugdteams. Speelplezier staat bij ons voorop en wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Op woensdag 5 juni houden wij speciaal voor jongens en meisjes tussen de zeven en twaalf jaar een leuke clinic.

Nieuwe vrienden maken

Al onze jeugdleden nemen ook allemaal een vriend of vriendin mee deze dag, dus je zal al snel nieuwe vrienden maken. Onder begeleiding van enthousiaste coaches zal je de beginselen van het spel ervaren. Na afloop krijg je van ons wat lekkers te eten en te drinken.

Inschrijven voor de clinic is niet nodig. Kom op woensdag 5 juni om 17.30 uur naar ons veld aan de Bellinistraat 45 en doe gezellig mee. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via het contactformulier. Tot de 5e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *