Wedstrijdprogramma’s zijn beschikbaar

De voorlopige wedstrijdprogramma’s voor alle negen teams, die dit seizoen voor Blue Hawks aan de competitie starten, zijn bekend. Tot en met zondag 29 maart kunnen er nog wijzigingen volgen, waarna de wedstrijdschema’s definitief zijn.

In de voorlopige competitieprogramma’s trappen de heren softballers voor Blue Haws het seizoen af. Zij ontvangen op vrijdagavond 10 april het tweede team van Quick Amersfoort voor de eerste thuiswedstrijd.

In het weekeinde van zaterdag 11 en zondag 12 april volgen ook de eerste wedstrijden voor de heren honkbalteams en de jeugdteams. Het eerste honkbalteam gaat zondag 12 april op bezoek bij Moorfielders in Ede, terwijl het tweede honkbalteam eerder op de dag op eigen veld speelt tegen het Hardenbergse Cubs. De junioren (in Emmen tegen Bedrocks 2) en aspiranten (in Zwolle tegen The Eagles) starten op zaterdag 11 april. De pupillen reizen zondag 12 april naar Utrecht voor hun eerste wedstrijd tegen UVV 2.

BeeBallers

Voor de softbalsters van Blue Hawks begint het seizoen pas op zondag 19 april. Dan ontvangen de Zwolse speelsters op eigen veld Caribe 2 uit Zwolle. Op diezelfde dag speelt ook het eerste honkbalteam van Blue Hawks zijn eerste thuiswedstrijd tegen Blue Socks uit Veenendaal.

Voor het eerst nemen dit jaar ook de BeeBallers van Blue Hawks deel aan de competitie. Blue Hawks start zelfs met twee teams aan de competitie. Het Major League-team speelt vanaf 11 april tien wedstrijden. Het Rookie League-team speelt vanaf 18 april zeven duels.

Bekijk de voorlopige wedstrijdschema’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *