Wedstrijden voor jeugdteams starten op 5 juni

Het kabinet heeft vanavond bekendgemaakt op 5 juni de 3e stap te zetten in het openingsplan. Die stap brengt belangrijke versoepelingen voor ons mee. We zetten ze voor jullie op een rijtje.

Met de huidige versoepelingen mochten onze teams, met een aantal beperkingen, al samen trainen. En mochten we onderling wedstrijden spelen.

Vanaf zaterdag 5 juni zijn ook jeugdwedstrijden mogelijk. Dat betekent dat voor ons pupillen-, aspiranten- en juniorenteam op deze dag de competitie starten. Ze doen dit volgens het wedstrijdschema die de KNBSB al eerder heeft opgesteld. Publiek mag nog niet bij de wedstrijden zijn.

De KNBSB gaat er nu nog van uit dat de wedstrijden voor onze andere teams starten in de week van maandag 21 juni.

De andere versoepelingen vanaf 5 juni zijn:

  • Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden.
  • Spelers van 18 jaar en ouder mogen onderling wedstrijden spelen. Daarbij geldt geen beperking meer voor maximale leeftijd.
  • Onze kleedkamers, douches en kantine mogen weer open.

Voor wie is de kantine en het terras open?
Ons terras mocht al open. Vanaf 5 juni mag nu ook de kantine open. Dat is goed nieuws. Wel is vooraf reserveren (aan de deur) en een gezondheidscheck verplicht. Dat komt erop neer dat je je eerst meldt bij de kantinedienst. Als er plek is in de kantine of op het terras en je hebt geen gezondheidsklachten, dan mag je naar binnen. Lees eerst thuis wel ons coronaprotocol door.

De kantine en het terras zijn open voor de deelnemers aan trainingen en wedstrijden. Ook voor vrijwilligers die helpen bij de trainingen of wedstrijden, of voor andere vrijwilligerstaken op onze accommodatie aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *