Wedstrijden en activiteiten tot en met 31 maart afgelast

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van vandaag heeft het bestuur van Blue Hawks besloten om alle wedstrijden, trainingen en andere clubactiviteiten tot en met 31 maart af te gelasten. Dit betekent dat ook de klusdag van aanstaande zaterdag niet doorgaat.

De regering en het RIVM hebben vandaag verdergaande maatregelen gepresenteerd om de verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan. Sportkoepel NOC*NSF heeft inmiddels haar leden geadviseerd om alle clubbijeenkomsten, waaronder sportwedstrijden en trainingswedstrijden, tot en met 31 maart af te gelasten.

De KNBSB heeft dit advies vandaag overgenomen. In ieder geval zijn alle oefenwedstrijden afgelast waarvoor een KNBSB-official was aangesteld. Daarnaast adviseert de KNBSB verenigingen om oefenwedstrijden die zij zelf hebben ingepland, af te gelasten of uit te stellen.

Blue Hawks volgt dit advies en heeft alle wedstrijden én trainingen tot en met 31 maart afgelast. Ook is besloten om de klusdag zaterdag 14 maart niet door te laten gaan. Op een later moment wordt gekeken of de klusdag, mogelijk in een andere vorm, alsnog kan plaatsvinden.

Het bestuur hoopt op jouw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *