We zijn weer begonnen

We hebben er maandenlang op moeten wachten. Maar afgelopen weekeinde was het zover. Na een lang uitstel mochten we eindelijk ons seizoen beginnen. En hoe! Vijf teams speelden meteen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Ons seizoen kreeg een mooie start. Want op vrijdagavond beet ons nieuwe heren softbalteam direct het spits af. Zij openden hun eerste wedstrijd in stijl. Want na drie keer vier wijd op rij volgde een grandslam-homerun om de basis te leggen voor de overwinning in deze oefenwedstrijd tegen het sterke Tex Town Tigers.

Een dag later begonnen de competities. Met wedstrijden van de pupillen en onze twee aspirantenteams. Het leverde twee overwinningen in drie wedstrijden op. De twee heren honkbalteams waren een dag later minder gelukkig. Maar dat mocht de pret niet drukken. Want twee heren honkbalteams is een luxe die we al een paar jaar niet meer hadden.

Voor de start van de zomerstop krijgen we deze week nog een competitieronde. Met eerst op vrijdagavond de eerste echte competitiewedstrijd van onze heren softballers. Zij spelen vanaf 20.00 uur op Sportpark De Peterskamp tegen Phoenix/Knickerbockers. Zondag 12 juli ontvangt ons heren honkbalteam om 14.00 uur de honkballers van Bedrocks uit Emmen.

Er is dus weer genoeg te beleven op de velden van Blue Hawks!

Foto’s: © Idse van der Donk

1 Reactie

  1. Die slagman op de foto links onderin sloeg hem vast over het hek of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *