We hebben ons doel gehaald!

De Grote Clubactie is een succes geworden. Dankzij jullie hebben we ons doel gehaald! Met de verkoop van loten hebben we meer dan € 500 opgehaald voor de aanschaf van nieuw materiaal. Heb jij een lot gekocht of verkocht? Dan bedanken we je voor jouw hulp.

Voor de Grote Clubactie van dit jaar hadden we het doel ingesteld op € 500. Op de laatste dag van de lotenverkoop haalden we ons doel. Daarmee hebben we het bedrag dat we vorig jaar hebben opgehaald overtroffen. Toen kwamen we met 179 verkochte loten tot een eindbedrag van € 425,64.

Dit jaar verkochten we maar liefst 209 loten. Samen goed voor een opbrengst van € 501,60. Na aftrek van de kosten voor de incasso houden we een prachtig bedrag over van € 494,76. Het hoogste bedrag sinds we zijn begonnen met de verkoop van online loten.

Bedankt!

De afgelopen weken hebben 57 mensen onze loten gekocht. Namens Blue Hawks willen we iedereen bedanken die een lot heeft gekocht. Met elkaar zijn we tot een mooi bedrag gekomen. Grote dank gaat vooral naar U12-spelers Jort en Otis en Daniëlle. Samen zorgden zij voor bijna een kwart van de opbrengst.

Trekking op 6 december

Heb je loten gekocht? De trekking is op 6 december om 09.00 uur. Vanaf 7 december kun je jouw lotnummers controleren op de website van de Grote Clubactie. Je ziet hier ook het hele prijzenpakket. De hoofdprijs van de Grote Clubactie is € 100.000. De 2e prijs is een Skoda Kamiq. De 3e prijs is een Keuken Kampioen cheque van € 10.000. Andere prijzen zijn onder andere een 3-daagse minicruise, een fotocadeau cadeaubon en 1 kaart van Kaartje2go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *