Wat is er te doen bij Blue Hawks?

Het zal je niet ontgaan zijn de afgelopen periode. Het gaat erg goed met Blue Hawks. Begonnen we het seizoen 2012 nog met circa 75 leden, de verwachting is dat we volgend jaar starten met meer dan honderd leden. Om alles in goede banen te leiden, hebben we jouw hulp nodig.

Dat het goed gaat met Blue Hawks, betekent niet dat we achterover kunnen gaan zitten. Juist nu moeten we aan de slag om samen te zorgen dat we onze doelen halen. Vanaf het seizoen 2013 telt Blue Hawks al acht jeugd- en seniorenteams met spelers in de leeftijd vanaf 6 jaar! Voor al deze teams kunnen we altijd extra hulp gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een ondersteunende taak, maar misschien ook wel aan een rol als trainer of hoofdcoach.

Het is niet in alle gevallen nodig dat je over veel ervaring beschikt. Soms kan voldoende enthousiasme ook al genoeg zijn voor een kaderfunctie. In andere gevallen kun je via Blue Hawks gratis een cursus bij de honkbalbond volgen. Stuur eens een e-mail naar info@bluehawks.nl. In overleg kan dan worden bekeken welk team het beste bij jou past. Je hoeft niet lid te zijn van Blue Hawks om in aanmerking te komen.

Naast sportieve taken zijn er ook nog voldoende organisatorische klussen te doen. Soms op oproepbasis, maar in enkele gevallen ook met een wat meer structureler karakter. Ook hier geldt dat elke hulp welkom is. Benieuwd hoe jij kan helpen? Stuur een e-mail naar info@bluehawks.nl. We horen graag van jou. Er is voldoende te doen bij Blue Hawks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *