De Grote Clubactie: wat gaat er voor jou veranderen?

De afgelopen jaren is de Grote Clubactie voor Blue Hawks een belangrijke bron van inkomsten geworden. Om nog meer uit de Grote Clubactie te halen, is door de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering eerder dit jaar besloten om met ingang van dit jaar te starten met de verplichte aankoop van loten voor alle leden. We zetten op een rijtje wat er voor jou gaat veranderen.
 
Vorig jaar oktober hadden we een recordopbrengst tijdens de Grote Clubactie. Met dank aan onze leden werd maar liefst € 1.358,91 ingezameld. Dat geld is gereserveerd om op termijn een slagtunnel te kunnen realiseren. Ook toekomstige opbrengsten van de Grote Clubactie kunnen hiervoor worden ingezet.

  • Ieder lid van Blue Hawks die contributie betaalt, koopt 3 loten ter waarde van € 3 per lot.
  • Het bedrag voor deze loten (€ 9) wordt eind juni automatisch van je rekening afgeschreven.
  • Wie de kosten via automatische incasso niet kan of wil betalen, kan het verschuldigde bedrag ook contact betalen.
  • In september ontvang je jouw loten via de coördinator van de Grote Clubactie.
  • Als op het lot dat jij hebt gekocht een prijs valt, is de prijs natuurlijk voor jou.
  • Je bent vrij om de loten door te verkopen en daarmee de kosten weer zelf terug te verdienen.

Door middel van deze kleine bijdrage krijg je nu niet alleen de kans om Blue Hawks financieel te ondersteunen, maar maak je bovendien kans op het prijzenpakket van de Grote Clubactie. Meer over deze prijzen wordt bekend als de Grote Clubactie later dit jaar van start gaat.
 
Wat gaat er niet veranderen?
Door onze leden zijn er vorig jaar maar liefst zeshonderd loten verkocht. Naast de verplichte aankoop van loten is het dit jaar natuurlijk ook nog mogelijk om namens Blue Hawks loten te verkopen. Hiervoor komen in september weer boekjes met loten beschikbaar.
 
We hopen, naast de verplichte aankoop van loten, het aantal van zeshonderd loten dit jaar te overtreffen. En daarbij kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. En daarvoor hoef je echt niet meteen een heel boekje vol loten te verkopen. Elk verkocht lot, aan je ouders, buren, of bijvoorbeeld collega, is al meer dan welkom!
 
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Het bestuur hoort ze graag. Stuur daarvoor een e-mail naar info@bluehawks.nl, of neem contact op met coördinator Jacqueline Karel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *