Voor 2018 hebben we voor de activiteiten bij Blue Hawks een aantal pijlers opgesteld. Het gaat onder meer om een activiteit voor onze leden, een activiteit om onze clubkas te spekken, een  activiteiten voor promotie en ledenwerving. Daarmee hebben we ook dit jaar weer een mooie mix van verschillende soorten activiteiten. Maar om deze activiteiten tot een succes te maken, hebben we natuurlijk wel de hulp van jou nodig.

Hieronder staan de belangrijkste activiteiten genoemd. Via onderstaand formulier kun je je direct voor één of meer van deze activiteiten aanmelden. Hulp van iedereen is welkom, van leden tot partners en van jeugdouders tot familieleden en kennissen. Als iedereen zich een paar uurtjes inzet, komen we een heel eind en zorgen we ervoor dat we onze groei ook in 2018 door kunnen zetten!

Ingevuld en dan?
Heb je het formulier ingevuld en verstuurd? Je aanmelding komt dan binnen bij het bestuur. Of het bestuur neemt vervolgens contact met je op, of je aanmelding wordt doorgestuurd naar één van de commissieleden, die vervolgens contact met je opneemt. In sommige gevallen neemt pas iemand contact met je op als de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Wil je meer informatie over een activiteit? Stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Activiteiten

De belangrijkste activiteiten voor 2018 zijn (tijden zijn indicatief):

 • Klusdag op zaterdag 10 maart van 10.00 tot 14.00 uur
  Wat: voor deze activiteit hebben we vrijwilligers nodig voor schoon- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Vriendentoernooi op maandag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag) van 11.00 tot 17.00 uur
  Wat: voor deze activiteit hebben we vrijwilligers nodig voor het opbouwen en het opruimen en voor de kantinedienst.
 • Nationale Welcome Friends Dag op woensdag 18 april van 17.00 tot 19.00 uur
  Wat: voor deze activiteit hebben we vrijwilligers nodig voor het geven van de trainingen en voor de kantinedienst.
 • Regionale finales Olympic Moves op vrijdag 20 april van 11.00 tot 16.00 uur
  Wat: voor deze activiteit hebben we vrijwilligers nodig als scheidsrechter (ervaring niet nodig) en voor de kantinedienst
 • Zwolse Halve Marathon op zaterdag 9 juni van 16.00 tot 21.00 uur
  Wat: voor deze activiteit hebben we vrijwilligers nodig voor het helpen bij de opbouw van het parcours en voor de begeleiding langs het parcours.

Voor een aantal activiteiten zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Zorg dus dat je je snel aanmeld! Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande online formulier.

Direct aanmelden

Voor en achternaam: *
Vader of moeder van een jeugdlid: *JaNee
Team: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Voorkeur voor werkzaamheden *
(Kies één of meer activiteiten):
Klusdag op zaterdag 10 maartVriendentoernooi op maandag 21 mei 2018Nationale Welcome Friends Dag op woensdag 18 aprilRegionale finales Olympic Moves op vrijdag 20 aprilZwolse Halve Marathon op zaterdag 9 juni