Samen sporten is fijn. Maar om samen te kunnen sporten, moeten we soms wel samen aan de slag. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. Hoe jij kunt helpen, lees je op deze pagina. Ben je een jeugdouder, partner of ander familielid en wil je helpen? Dan ben je meer dan welkom om je ook aan te melden.

Hieronder kun je meer lezen over het werk waarvoor wij vrijwilligers zoeken. Onderaan de pagina staat een aanmeldformulier. Zo kun je je direct aanmelden voor één van deze activiteiten.

Klusdag
Twee keer per jaar gaan we samen aan de slag om onze accommodatie weer op orde te krijgen. We maken bijvoorbeeld ons clubgebouw schoon, halen bladeren uit de dakgoten, leggen tegels recht, verwijderen onkruid en ruimen de dug-outs op.

Dit is ook ideaal om een bijdrage te leveren voor jou als jeugdouder.

Kantinedienst
De kantinediensten worden verdeeld over de spelers van de seniorenteams. Maar soms kan het gebeuren dat we niemand beschikbaar hebben voor een kantinedienst. Mogen we jou dan bellen?

Dit is ook ideaal om een bijdrage te leveren voor jou als jeugdouder.

Grasranden maaien
De grasranden langs onze hekken moeten twee keer per jaar worden gemaaid. Een mooie klus om met z’n tweeën te doen. Jeugdouders kunnen dat bijvoorbeeld doen tijdens de training van hun zoon of dochter.

Dit is ook ideaal om een bijdrage te leveren voor jou als jeugdouder.

Onderhoud accommodatie
Een dakpan vervangen, reclameborden ophangen of kleine reparatie. Handige klussers of goede aanpakkers hebben we altijd nodig. Meld je snel aan voor het onderhoud, dan kunnen we gebruik maken van jouw kwaliteiten als dat nodig is.

Dit is ook ideaal om een bijdrage te leveren voor jou als jeugdouder.

Organiseren van activiteiten
Van een pubquiz tot een familietoernooi. En van een speurtocht tot een open dag. Naast de trainingen en wedstrijden is het ook leuk om samen andere dingen te doen. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die samen leuke activiteiten willen organiseren.

Mogen wij jouw kwaliteiten benutten?
Heb jij andere kwaliteiten waarmee je ons kunt helpen? Bijvoorbeeld bij het werven van een sponsor, het bouwen van een slagkooi, of het maken van reclame voor onze club? Of heb jij een bedrijf of werk je voor een bedrijf dat interessant kan zijn om mee samen te werken? Laat jouw reactie achter in de Opmerkingen.

Ik wil meehelpen!

  Voor en achternaam: *
  Vader of moeder van een jeugdlid: *JaNee
  Team: *
  Telefoonnummer:
  E-mailadres: *
  Voorkeur voor werkzaamheden *:KlusdagKantinedienstGrasranden maaienOnderhoud accommodatieOrganiseren van activiteitenAnders
  Opmerkingen: