Vrijwilligersavond op 15 december

Elk jaar zetten veel vrijwilligers zich in voor Blue Hawks. Die inzet is van groot belang voor onze club. Om onze vrijwilligers te bedanken, houden wij op vrijdag 15 december een vrijwilligersavond. Heb jij je ingezet als vrijwilliger? Meld je dan nu online aan.

Binnen onze club hebben we afgesproken dat elk lid of jeugdouder een aantal kantinediensten of scheidsrechterdiensten doet. Maar we hebben ook leden die zich naast deze reguliere taken nog op andere manieren inzetten voor Blue Hawks.

Voor deze leden willen wij iets terugdoen. Want zonder de hulp van al die vrijwilligers kunnen we als club natuurlijk niet bestaan. Als dank voor de inzet en betrokkenheid houden we daarom een vrijwilligersavond op vrijdag 15 december. Daarvoor nodigen wij onze vrijwilligers uit.

De vrijwilligersavond start om 20.00 uur. Wij zorgen voor hapjes en drankjes. Met elkaar proosten we op een mooi en sportief honkbal- en softbalseizoen..

We vragen onze vrijwilligers zich vooraf online aan te melden. Op die manier kunnen we met het aantal aanwezigen rekening houden bij de organisatie. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Ik meld mij aan voor de vrijwilligersavond:

  Voornaam: *

  Tussenvoegsel:

  Achternaam: *

  E-mailadres: *

  Vragen of opmerkingen

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *