Vriendentoernooi bij Blue Hawks

Blue Hawks is maandag 21 mei (tweede pinksterdag) gastheer van de tweede editie van het Vriendentoernooi. Vorig jaar werd de eerste editie een daverend succes met zo’n honderd deelnemers. Aan dit toernooi kun je met een zelf samengesteld team deelnemen. Het Vriendentoernooi wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Tijdens het Vriendentoernooi wordt door de deelnemende teams slowpitch softbal gespeeld. Sportiviteit en plezier staan voorop. Je kunt voor dit toernooi zelf je team samenstellen. Zorg dat je wel voldoende (minimaal negen) spelers in je team hebt. Ervaring is niet nodig en teams mogen uit zowel mannen als vrouwen (minimaal drie verplicht) bestaan. De minimumleeftijd 15 jaar.

Het toernooi start rond 11.30 uur. De laatste wedstrijden zijn rond 16.30 uur afgelopen. Aansluitend wordt een barbecue gehouden.

Vrijwilligers

Voor het Vriendentoernooi zoeken we ook nog vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen van de velden, bij de kantinedienst, of met de barbecue. Aanmelden als vrijwilliger kan eenvoudig online.

Aanmelden

Vanaf nu kun je een eigen team aanmelden voor het Vriendentoernooi. Aanmeldingen kun je tot 7 mei 2018 insturen via onderstaand digitaal formulier. De kosten bedragen € 15 per persoon. Dit is inclusief barbecue en exclusief drinken. De kosten voor deelname aan het toernooi zonder de barbecue bedragen € 5. Na je aanmelding ontvang je betaalinstructies om je inschrijving af te ronden. 

Er is plaats voor negen teams. Meld je dus snel aan! Teams met spelers van Blue Hawks krijgen voorrang.

 

  Voor en achternaam: *
  E-mailadres: *
  Telefoonnummer: *
  Teamnaam: *
  Aantal spelers: *
   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *