Voortgang beleidsplan besproken

Het gaat goed met de uitvoering van de punten uit het beleidsplan. Om die reden kan Blue Hawks alvast vooruitkijken naar de nieuwe beleidsperiode van 2015-2017. Tijdens de commissievergadering werd daarvoor gisteren een eerste aanzet gegeven.

Drie keer per jaar schuift het bestuur samen met de verschillende commissieleden aan tafel. Gisteravond was de eerste bijeenkomst van 2014. De meeste commissies liggen op koers om de punten uit het huidige beleidsplan te halen.

Tijdens de vergadering werd ook gesproken over de nieuwe rol van de Technische Commissie. Deze rol moet de komende periode worden bepaald, zodat de vier leden van de TC een duidelijk takenpakket krijgen en de leden van Blue Hawks weten wanneer zij een beroep kunnen doen op de TC.

Communicatie

Ook is kort gesproken over communicatie binnen de vereniging. Het blijft een lastig punt om alle leden te kunnen bereiken. Mede hierdoor is de animo voor verschillende activiteiten nog erg laag.

De notulen van deze commissievergadering zijn terug te vinden op de Ledenpagina. Heb je hier nog geen logingegevens voor? Dan kun je die aanvragen via het contactformulier op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *