Voor alle jeugdleden: Filmavond op vrijdagavond 19 december

Blue Hawks houdt vrijdagavond 19 december een filmavond voor alle jeugdleden. De filmavond begint om 19.00 uur.

In de kantine wordt de film ‘Bad news bears’ gedraaid. Alle jeugdleden zijn welkom. Voor popcorn en drinken wordt gezorgd.

Bad news bears’

Morris Buttermaker heeft het niet getroffen met zichzelf. Vroeger was hij een getalenteerde honkballer die zelfs nog kort bij de profs heeft gespeeld. Nu heeft hij een kwakkelend bedrijfje in het bestrijden van ongedierte. Hij is aan de drank, en heeft geen geld. Op honkbal gebied klust Buttermaker er af en toe wat bij. Een amateur-team coachen, wedstrijdbegeleiding verzorgen, etc.

Op een kwade dag vraagt Ms Liz Whitewood hem een Jeugdteam te coachen, en ze betaalt hem er goed geld voor. Alleen, dit jeugdteam is geen team. Het zijn zelfs geen honkballers. Ze hebben een hekel aan elkaar, beheersen de sport voor geen meter, en tot overmaat van ramp hebben ze als belangrijkste tegenstander een team met een nogal verwaand heertje als coach Roy Bullock. Bekijk hieronder de trailer.

De film is Nederlands ondertiteld. Hierdoor is de film mogelijk niet geschikt voor de jongste jeugdleden. De kantine gaat vrijdagavond 19 december om 18.45 uur open. De filmavond start om 19.00 uur en duurt tot circa 21.15 uur.

Aanmelden voor deze activiteit is wel nodig. Dit kan bij je trainer of coach, of via acbluehawks@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *