Verkoop loten en win één van de prijzen

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is weer gestart. Dit jaar maak je bij Blue Hawks niet alleen kans op een waardebon voor Covee, maar zijn er zelfs meerdere prijzen als beloning voor leden die de meeste loten verkopen.

Met het (ver)kopen van loten help je de club. Van elk lot dat jij koopt of verkoopt, gaat 80% direct naar de clubkas. De prijs van een lot bedraagt € 3. Daarvan is dus € 2,40 bestemd voor Blue Hawks.

De lotenverkoop loopt tot zondag 16 november. Met een lot maak je kans op fantastisch prijzen, waaronder de hoofdprijs € 100.000. De trekking van de Grote Clubactie 2014 vindt plaats op 27 november.

Win een waardebon!

Bijna alle leden van Blue Hawks hebben inmiddels een boekje met loten ontvangen. Heb je nog geen boekje, of wil je nog een extra boekje, dan kun je deze ophalen in de kantine. Je kunt meerdere boekjes per persoon meenemen. Het lid van Blue Hawks die de meeste loten verkoopt, ontvangt ook dit jaar weer een waardebon van € 25 te besteden bij Covee.

Maar daarnaast hebben we dit jaar een aantal leuke extra prijzen. Hiervoor hebben de grote sportwinkels Intersport, Perry Sport en Telstar verschillende prijzen beschikbaar gesteld. Maar ook zijn er verschillende kortingsbonnen voor pretparken te winnen.

Boekje inleveren

Je kunt je boekje inleveren tijdens de een training of wedstrijd, de onderhoudsdag, of de jeugdactiviteit begin november. Ook kun je boekjes per post opsturen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Heb je nog andere vragen? Stel ze dan aan je trainer of coach, of maak gebruik van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *