Vergeet je niet aan te melden voor 14 november!

Waar staan we als club, voor wie zijn we er en waar willen we naar toe? Dinsdag 14 november praten we samen, met behulp van een bijzondere gast, over de toekomst van Blue Hawks. Aanmelden voor deze avond is wel nodig!

Als bestuur hebben we besloten niet voor een derde termijn terug te keren. Dat betekent dat we op dit moment op zoek zijn naar een nieuw bestuur voor het nieuwe jaar. Maar ondertussen moet er wel een nieuw beleidsplan komen, een plan dat richting kan geven aan de weg die Blue Hawks op moet.

Als aftredend bestuur willen wij niet bepalen welke koers de vereniging op moet. Dat willen we graag over laten aan jullie. Om die reden nodigen we jullie uit voor een speciale brainstormsessie op dinsdag 14 november van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond bespreken we onder meer waar we staan als club en wat we belangrijk vinden. De input van deze avond wordt gebruikt om het nieuwe beleidsplan op te stellen.

Inspirerende spreker

De avond wordt ingeleid door een inspirerende spreker. Als verbinder deelt hij op wekelijke basis zijn kennis met diverse bedrijven en organisaties. Zijn ervaring deed hij op in zijn bijzondere carrière, waarin hij onder meer winnaar werd van de Galjaard Prijs. Daarnaast heeft hij drie Grammy nominaties en een Edison op zijn naam.

Zorg dat je deze avond niet mist! Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk. Dit kun je doen bij bestuurslid Rogier van Zon, of door een e-mail te sturen naar info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *