Veldverlichting laat op zich wachten

Voor de aanleg van veldverlichting zullen we nog even geduld moeten hebben. Deze week heeft de gemeente Zwolle laten weten op zijn vroegst pas eind van dit jaar te kunnen starten.

Voor vier verenigingen heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor veldverlichting. Behalve Blue Hawks krijgen ook SVI, Berkum en HTC De Pelikaan verlichting. Omdat de opdracht voor de gemeente Zwolle nu zo groot is geworden, moet deze eerst worden aanbesteed.

De aanbesteding zorgt voor de nodige vertraging. Pas vanaf week 36 kan worden begonnen met de inventarisatie van de eisen van de veldverlichting en het opstellen van de opdracht voor geïnteresseerde leveranciers.

Levertijd

Pas in week 40 wordt dan bekend welke leverancier de opdracht krijgt om de veldverlichting bij de vier clubs aan te  leggen. Hierna moet nog rekening worden gehouden met circa acht weken levertijd van alle materialen.

Dit betekent dat zeer waarschijnlijk pas op zijn vroegst begin 2015 kan worden begonnen met de aanleg van de verlichting bij Blue Hawks. Zodra er meer informatie bekend is, houden we je via de website weer op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *