Veel werk verzet tijdens onderhoudsdag

Zo’n 25 mensen hebben zaterdag tijdens de onderhoudsdag van Blue Hawks hun handen flink uit de mouwen gestoken. Met veel inzet is de accommodatie winterklaar gemaakt. Daarbij kon Blue Hawks andermaal rekenen op de hulp van hoveniersbedrijf het Kleine Veer.

Tijdens de onderhoudsdag is de accommodatie van binnen weer helemaal schoongemaakt. Daarnaast is overtollig materiaal, dat al lange tijd was opgeslagen in twee van de vier kleedruimtes, afgevoerd. Ook ongebruikt materiaal van de zolder en uit het materiaalhok is afgevoerd.

Daarnaast zijn de tegels rond het clubgebouw ge√ęgaliseerd, dakpannen vervangen en is de groenvoorziening weer bijgewerkt. Bij deze werkzaamheden kreeg Blue Hawks ondersteuning van hoveniersbedrijf Kleine Veer.

In de vroege ochtend werd in Kampen bovendien veel materiaal opgehaald bij honk- en softbalvereniging SHOCK. Deze club is opgehouden te bestaan. Om die reden kon Blue Hawks dankbaar en kosteloos veel materiaal overnemen, zoals banken, emmers, een krijtmachine. Tussen de werkzaamheden door was er zaterdag lunch voor iedereen. Zo werd het niet alleen een productieve en nuttige, maar vooral ook een gezellige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *