Veel werk verzet tijdens onderhoudsdag

Zo’n twintig leden, vaders en moeders hebben vandaag meegeholpen tijdens de jaarlijkse voorjaars onderhoudsdag bij Blue Hawks. Met veel inspanning zijn een groot aantal klussen opgepakt.

Van diverse teams kwam er vandaag hulp bij de klussen die gedaan moesten worden. Niet alleen spelers, maar ook een groot aantal ouders van jeugdleden. Samen is onder meer de groen aanslag op de muur van het clubgebouw en van een deel van de tegels verwijderd. Verder zijn een deel van de tegels van het terras opnieuw gelegd.

Ook is de kantine en zijn de kleedkamers weer grondig schoongemaakt, zijn de dug-outs schoongemaakt en zijn de pasgeschilderde dug-outs van het BeeBall-veld vrijgemaakt van onkruid en gras.

040415_onderhoudsdag2Verder is in een prettig voorjaarszonnetje ook het onkruid rondom de tribune bij het hoofdveld verwijderd, is het materiaalhok opgeruimd en zijn alle kasten voorzien van duidelijke teamnamen. Al met al was het weer een zeer nuttige dag en is de accommodatie klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

Iedereen die heeft geholpen ontzettend bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *