Veel werk verzet tijdens klusdag

Met zo’n 27 vrijwilligers is vandaag tijdens de jaarlijkse onderhoudsdag onze accommodatie klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. Daarbij kregen we, in het kader van NL Doet, fantastische hulp van een aantal leden van de PvdA Zwolle.

Blue Hawks kreeg vandaag bezoek van Gerrit Piek, tussen 2007 en 2014 sportwethouder van de gemeente Zwolle, Edwin Broekman (voorzitter) en Johan van Zwet (bestuurslid). Het drietal verblijft met de PvdA Zwolle in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een aantal dagen in onze wijk in het kader van de Buurtbivak Holtenbroek.

Tijdens NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, hielpen de drie PvdA-leden vandaag met de onderhoudsdag. Met het drietal van de PvdA Zwolle staken vandaag ook een groot aantal leden, jeugdhonkballers, ouders en trainers en coaches de handen uit hun mouwen.

Opgeschoond

Met z’n allen is veel werk verzet. Zo is onder meer het gehele clubgebouw schoongemaakt, zijn de velden bladvrij gemaakt, is het materiaalhok opgeruimd en zijn de dakgoten gerepareerd en opgeschoond. Daarmee zijn we als club helemaal klaar voor de eerste oefenwedstrijden, die vanaf volgende week gaan beginnen. Voor alle vrijwilligers was een lunch gemaakt.

Iedereen heel erg bedankt voor jullie fantastische hulp vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *