Veel werk verzet tijdens de Klusdag

De regen en harde wind hebben vandaag een groot aantal leden er niet van weerhouden om zich in te zetten tijdens de jaarlijkse klusdag. Met zelfs medewerking van leden van de nabijgelegen Mormoonse kerk is er vandaag ontzettend veel werk verzet. Wat zijn we dankbaar met al die hulp.

De klusdag werd dit jaar gelijktijdig gehouden met NL Doet, de jaarlijkse terugkerende vrijwilligersdag in Nederland. Om die reden kregen we hulp van een handjevol leden van de Mormoonse kerk, die is gevestigd aan de Mozartlaan in onze wijk Holtenbroek.

Maar daarnaast konden we ook rekenen op heel veel hulp van onze eigen leden. Met maar liefst twaalf spelers uit ons recreantenteam, veel spelers uit de heren- dames- en aspirantenteam en een aantal ouders werd daarmee vandaag veel werk verzet.

Schoongemaakt

Onder meer werden het onkruid en de bramenstruiken bij de fietsenstalling weggehaald. Daarnaast werden de bladeren uit de dakgoten gehaald, de muur van het clubhuis geboend, de dug-outs schoongemaakt, de reclameborden in de sop gezet en de takken en bladeren van het softbalveld gehaald.

Ook de kantine werd onder handen genomen. De keuken, koelkasten, apparatuur en toiletten werden schoongemaakt. Voor de dertig vrijwilligers was er tussendoor een heerlijke lunch beschikbaar.

Met al het werk wat is verzet zijn we weer helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de fantastische hulp van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *