Veel aanmeldingen voor het familietoernooi

Het jaarlijkse Familietoernooi gaat zondag met maar liefst zes teams van start. De afgelopen weken hebben een groot aantal leden van Blue Hawks zich voor het gezellige softbaltoernooi aangemeld. Voorzitter Jan opent de dag om 12.00 uur.

De zes teams zijn opgedeeld in twee poules. Elk team speelt vanaf 12.15 uur twee wedstrijden, waarna nog een ronde met plaatsingswedstrijden voor de eerste tot en met zesde plaats volgt. Deze ronde, met ook de finale, wordt gespeeld van 15.15 tot 16.00 uur. De prijsuitreiking is om 16.15 uur.

Springkussen

Buiten de wedstrijden om wordt er gezorgd voor muziek. Voor kinderen is er een springkussen. Ook kun je de hele dag in de kantine terecht voor patat en hamburgers. Inmiddels zijn alle deelnemers ingedeeld in teams. De teamindeling wordt op dag van het toernooi in de kantine bekendgemaakt. Elk team mag zijn eigen teamnaam bedenken. En daar hoort natuurlijk ook een flitsende yell bij!

Extra spelers

Door het hoge aantal aanmeldingen en teams is het vrijwel niet meer mogelijk om nog extra spelers aan de teams toe te voegen. Vooral omdat dit ten koste gaat van de speeltijd van de reeds ingedeelde spelers. Heb jij je niet aangemeld voor het toernooi? Dan ben je natuurlijk wel van harte welkom om de teams aan te komen moedigen.

Met mooi weer in het vooruitzicht verwachten wij een geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *