Vacatures: Wedstrijdsecretaris

Voor een aantal functies zoeken we op dit moment bij Blue Hawks nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Om die reden plaatsen we deze week een aantal leuke vacatures. Heb je interesse? Laat het ons weten.

Met ingang van 1 november stopt Gordon met zijn werkzaamheden als wedstrijdsecretaris. Hij heeft de afgelopen jaren heel veel werk voor alle teams voor zijn rekening genomen. Nu is het wel zaak dat zijn functie voor de start van het nieuwe seizoen wordt opgevuld.

Als wedstrijdsecretaris regel je oefenwedstrijden, schrijf je teams in voor de competitie in het nieuwe seizoen en ben je het aanspreekpunt bij verplaatsen of afgelasten van wedstrijden. Sinds dit jaar werken we volledig digitaal. Door middel van Sportlink kun je eenvoudig mutaties in wedstrijdschema’s doorvoeren. Dat heeft het werk voor de wedstrijdsecretaris een stuk makkelijker gemaakt.

Door deze verandering kosten de taken als wedstrijdsecretaris je maar een aantal uurtjes per maand. Het geeft je wel de kans om je in te zetten voor de club en daarmee nog meer betrokken te raken bij Blue Hawks. Lijkt dit je wat? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Houd de website deze week goed in de gaten voor nieuwe vacatures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *