Vacatures: trainers en coaches voor pupillen

Voor een aantal functies zoeken we op dit moment bij Blue Hawks nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Om die reden plaatsen we deze week een aantal leuke vacatures. Heb je interesse? Laat het ons weten.

Een aantal seizoenen geleden zijn we begonnen met BeeBall. En dat bleek een succes. Het succes wordt komend seizoen ook voor het eerst echt zichtbaar bij de pupillen. Want voor het eerst kunnen we de competitie volgend jaar starten met twee pupillenteams. Maar om twee teams te kunnen vormen en alle jonge spelers voldoende aandacht en speeltijd te kunnen geven, is extra kader nodig.

Blue Hawks is daarom op zoek naar bijvoorbeeld (oud-)leden of ouders die de begeleiding van één van deze twee pupillenteams op zich willen nemen. In de aanloop naar het nieuwe seizoen kun je meepraten over de invulling van de teams en over het niveau van de competitie waar aan deel gaat worden genomen. Bouw jij mee aan de toekomst van Blue Hawks en breng jij je kennis en ervaring over op de jeugd? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Houd de website deze week goed in de gaten voor nieuwe vacatures!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *