Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering

De groep leden die de afgelopen periode als denktank heeft nagedacht over de opvolging van het huidige bestuur, nodigt je uit voor een Algemene Ledenvergadering op vrijdag 29 maart 2019. De vergadering start om 19.00 uur in het clubhuis van Blue Hawks aan de Bellinistraat 45 in Zwolle.

De denktank is december vorig jaar tijdens de vorige Algemene Ledenvergadering in het leven geroepen na de aankondiging van het bestuur om de taken neer te leggen. Binnen de denktank zijn de afgelopen periode de taken van voorzitter, penningmeester en secretaris tijdelijk verdeeld over Matthijs van de Ridder, Chris Dam en Anneli Oosterop.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 29 maart wil dit drietal zich verkiesbaar stellen als bestuur. Behalve de verkiezing van de nieuwe bestuursleden wordt tijdens de vergadering op 29 maart gesproken over de invulling en uitvoering van de denktank en de visie en doelstellingen van de club.

Leden, ouders van (jeugd)leden en andere geïnteresseerden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. Leden van Blue Hawks hebben de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op de nieuw te kiezen bestuursleden. De definitieve agenda wordt op een later moment bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *