Uitnodiging: nieuwjaarsreceptie en ALV

Het bestuur van Blue Hawks nodigt je uit voor de Algemene Ledenvergadering en de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari 2013 in de kantine van Blue Hawks. De Algemene Ledenvergadering start om 19.00 uur.

Blue Hawks start het nieuwe jaar op zaterdag 5 januari met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in het clubhuis van Blue Hawks met andere leden alvast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt in de kantine de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze ALV word je bijgepraat over de laatste stand van zaken binnen de club. Ook wordt de contributie voor het nieuwe seizoen vastgesteld en krijg je een toelichting op de financiƫle situatie van de club. Daarnaast wordt tijdens de ALV het nieuwe beleidsplan van Blue Hawks officieel gepresenteerd. Het afgelopen jaar is door het bestuur en de commissies hard gewerkt aan dit beleidsplan, waarmee de club de komende jaren op wil voortbouwen.

De ALV start zaterdag 5 januari 2013 om 19.00 uur. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Op een later moment worden via deze website de stukken als download beschikbaar gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *