Uitnodiging: ALV en nieuwjaarsreceptie

(AANGEVULD MET AGENDA) Het bestuur van Blue Hawks nodigt je uit voor de Algemene Ledenvergadering en de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 11 januari 2014 in de kantine van Blue Hawks. De Algemene Ledenvergadering start om 19.00 uur.

Blue Hawks start het nieuwe jaar op zaterdag 11 januari met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in het clubhuis van Blue Hawks met andere leden alvast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt in de kantine de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze ALV word je bijgepraat over de laatste stand van zaken binnen de club. Ook wordt de contributie voor het nieuwe seizoen vastgesteld en krijg je een toelichting op de financiële situatie van de club. Daarnaast wordt tijdens de ALV een nieuw plan voor de inzet van vrijwilligers gepresenteerd.

Voor de ALV worden de volgende documenten digitaal beschikbaar gesteld:

Voor de overige stukken, zoals het jaarverslag en het financieel overzicht, is besloten om deze niet openbaar te publiceren. Deze documenten kun je opvragen via info@bluehawks.nl.

De ALV start zaterdag 11 januari 2014 om 19.00 uur. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *