Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt plaats op vrijdagavond 25 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de ALV kijken we samen terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. Met dit bericht willen we je uitnodigen om de ALV bij te wonen.

Doordat het kabinet vrijwel alle coronamaatregelen heeft losgelaten, kunnen we de Algemene Ledenvergadering dit jaar weer fysiek houden in de kantine. Tijdens de ALV bespreken we onder meer het jaarverslag en het financiƫle jaarverslag. Ook kiezen we een nieuwe penningmeester. Andere bestuursleden zijn herkiesbaar. Dit betekent ook dat leden die interesse hebben in een bestuursfunctie zich verkiesbaar kunnen stellen.

Vooraf aanmelden voor de ALV is niet nodig. Ouders, verzorgers, partners, sponsors en andere geĆÆnteresseerden zijn ook welkom op 25 maart.

Agenda

  1. Opening door de voorzitter
  2. Mededelingen
  3. Vaststellen van de notulen van de vorige ALV
  4. Jaarverslag 2021
  5. Financieel overzicht 2021
  6. Vaststellen contributie 2022
  7. Benoeming (nieuwe) bestuursleden
  8. Vragenronde
  9. Sluiting door de voorzitter

De notulen van de vorige vergadering, het jaarverslag en de jaarrekening kun je downloaden via de besloten Ledenpagina. Wil je de stukken in je mailbox? Stuur dan een bericht naar info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *