Tweede zege voor BeeBallers Blue Hawks

Vandaag was het weer zover, een driekamp tussen Blue Devils en Caps. Dit was de eerste wedstrijd na de zomerstop. Alle BeeBallers waren klaar gestoomd voor hun eerste wedstrijd. Niet alleen doordat alle trainingen in de zomerstop door zijn gegaan, maar ook door een leerzame theorie-avond op 10 augustus. Dit zag je terug tijdens de wedstrijden van vandaag. Eén daarvan leverde zelfs de tweede winst op van dit seizoen.

Om 10.00 begonnen de BeeBallers de eerste wedstrijd tegen Blue Devils. Bij de spelers van Blue Hawks was het even schakelen, want toen zij aankwamen, was het veld omgedraaid. Door een grote modderpoel heeft Blue Devils besloten om de lijnen anders te trekken en losse honken neer te leggen. Er werd zelfs een paar keer gelachen toen er de verkeerde kant werd op gerend na een slag van de batting tee.

Na vele mooie veldacties en goed de concentratie erbij gehouden te hebben, wist Blue Hawks de innings snel uit te komen. Het liep zelfs gelijk op, doordat er mooie nullen werden gemaakt op het eerste honk. Helaas was Blue Devils de honkballers uit Zwolle weer te slim af. De thuisploeg won met een eindstand van 15-13.

Sterker

170813_beeball_bluedevilsEr was niet veel tijd om even te eten en te drinken, want de volgende tegenstander stond er alweer klaar voor. Deze wedstrijd moesten de BeeBallers uit Zwolle het opnemen tegen kinderen van elf jaar. Je kunt je voorstellen dat dit wel even spannend was. Helaas voor Caps uit Hoogeveen waren de BeeBallers van Blue Hawks sterker dan ooit!

Er werd door de meesten niet minder dan een tweehonkslag geslagen en sommigen daarvan werden zelfs homeruns! Met een eindstand van 11-10 gingen de BeeBallers uit Zwolle met een brede glimlach weer richting huis.

Volgende week staat er weer een leuke activiteit op het programma. Een toernooi in Dieren om te trotseren! BeeBallers, Goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *