Tweede zege aspiranten Blue Hawks

De aspiranten van Blue Hawks hebben ook hun tweede overwinning geboekt. In Zwolle werd tijdens de eerste thuiswedstrijd White Cats uit Sneek met 11-4 verslagen. Bij de Zwolse ploeg maakten Jasper en Renick hun debuut op de pitcherplaat.

White Cats is dit seizoen voor het eerst met een aspirantenteam aan de competitie begonnen. Bij het begin van de wedstrijd tegen Blue Hawks had het team slechts zes spelers in het veld staan. In de tweede inning werd de spelers van de White Cats aangevuld met enkele pupillen, die eerst zelf nog een wedstrijd in Drachten hadden gespeeld.

Bij de aspiranten van Blue Hawks begon Jasper (foto) voor het eerst op de heuvel.  Deze wedstrijd was voor Jasper een mooie gelegenheid om ervaring op de doen. Later zou Jasper op de heuvel worden vervangen door Renick, die daarmee eveneens zijn debuut maakte op de heuvel.

Mooie honkslagen

Beide spelers deden dit heel verdienstelijk. Hierdoor konden de andere twee pitchers, Stijn en Bas, rust krijgen. Binnenkort heeft Blue Hawks hierdoor dan ook de beschikking hebben over vier goede pitchers .

Mooie honkslagen waren er tegen White Cats onder meer van  Jeroen en Lezra. Het waren voor beide jongens de eerste honkslagen van het jaar. Door goed honklopen kon Lezra hierbij zelfs het tweede honk bereiken en later ook nog een punt scoren. Uiteindelijk won Blue Hawks de wedstrijd eenvoudig met 11-4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *