Trainingen voor de jeugd worden hervat

Het coronavirus heeft wereldwijd voor veel onzekerheid gezorgd. Sinds medio maart zijn in Nederland sportaccommodaties gesloten. Door een versoepeling van deze maatregelen kunnen wij de trainingen voor onze jeugdleden nu weer hervatten. Maar om een veilige omgeving te creëren voor onze trainers en jeugdleden, maken we een aantal afspraken.

In overleg met onze Technische Commissie en de trainers is een coronaprotocol opgesteld. Dit protocol is tot stand gekomen op basis van adviezen van de KNBSB, NOC*NSF, het RIVM en SportService Zwolle. Ouders van jeugdleden krijgen persoonlijk bericht over ons protocol en de start van de trainingen.


Samen houden we het veilig
We vertrouwen erop dat jullie op naleving van deze afspraken toezien. En dat we onze spelers en elkaar erop aanspreken als dit niet gebeurt. Bij alles wat we doen en alle keuzes die we maken, staat de veiligheid voor elkaar voorop.

We hebben een openbaar sportpark
We hebben de beschikking over prachtige velden. Maar die maken wel onderdeel uit van een openbaar park. Dit betekent dat we het park niet kunnen afsluiten voor bijvoorbeeld wandelaar. Voor jouw eigen veiligheid vragen we je zelf rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Bij wie kun je terecht?
Vanwege de grootte van onze vereniging vinden wij het niet nodig om een coronacoördinator aan te stellen. Heb je toch vragen of maatregelen, of het naleven van deze maatregelen? Of heb je gezondheidsklachten? Neem contact op met het bestuur via het online contactformulier. Of spreek jouw trainer aan. Samen zoeken we dan een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *