Taco Mundo Welcome Amigos Clinic op 14 juni

In samenwerking met Taco Mundo en de KNBSB halen we oud-international Kalian Sams naar Zwolle. Op woensdag 14 juni geeft hij van 15.00 tot 17.00 uur een gasttraining tijdens de Taco Mundo Welcome Amigos Clinic. Ook niet-leden zijn welkom om aan deze speciale clinic mee te doen.

Tijdens de Taco Mundo Welcome Amigos Clinic krijgen kinderen van 8 tot en met 15 jaar de kans om training te krijgen van Kalian Sams, één van de spelers uit de gouden generatie van het Nederlands team. Samen met de nationale ploeg werd Sams in 2011 wereldkampioen. Daarnaast won hij met diverse nationale en internationale clubteams een groot aantal andere prijzen.

Sams speelde als profhonkballer onder meer voor teams uit de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Taiwan. Voor de nationale ploeg speelde Sams 107 interlands. In dienst van Oranje nam hij deel aan de World Baseball Classic, Intercontinental Cup en werd hij meermaals Europees kampioen.

Maak ook kennis met honkbal

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar, maar geen lid van Blue Hawks? Dan ben je welkom om ee te komen doen aan de Taco Mundo Welcome Amigos Clinic. Deelname is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Aanmelden kan via de website van Taco Mundo. Op deze link vind je een knop om je aan te melden. Lukt aanmelden niet? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar marketing@tacomundo.com. Wil je vooraf meer informatie? Stuur ons dan gerust een bericht via ons contactformulier. We beantwoorden je vragen graag.

Ben jij een jeugdlid van Blue Hawks? Doe ook mee. En neem een vriendje of vriendinnetje mee. Ook als jeugdlid meld je je eerst aan via bovenstaande link.

Elke deelnemer ontvangt een verrassing

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een leuke attentie. En hebben de deelnemers de mogelijkheid om met Kalian Sams op de foto te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *