Superlot verkocht aan Mustb

Met dank aan speelster Martina Vaandering heeft Blue Hawks een Superlot van de Grote Clubactie verkocht aan het grafisch ontwerpbureau Mustb uit Zwolle. Met de hulp van Mustb zijn we een enorme stap dichterbij een mooie opbrengst van de lotenverkoop van dit jaar.

De Grote Clubactie is vorige maand van start gegaan. Met het verkopen van zoveel mogelijk loten hoopt Blue Hawks meer geld in te zamelen om uiteindelijk onder meer een slagtunnel te kunnen realiseren. Van elk verkocht lot ter waarde van € 3 gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas.

Behalve gewone loten kun je ook een Superlot aanschaffen Voor € 150 ontvang je dan maar liefst 50 loten. Een mooie kans om uit te delen onder je collega’s, vrienden of buren. Het Zwolse grafisch ontwerpbureau Mustb heeft als eerste een Superlot van Blue Hawks gekocht. En daar zijn we als club natuurlijk ontzettend blij mee!

Koop ook jouw lot!

Martina Vaandering, speelster van ons softbalteam, reikte vorige week het Superlot uit aan Mustb. Heb je ook interesse om een Superlot aan te schaffen? Neem dan contact op met Blue Hawks. Wil je een regulier lot ter waarde van € 3 kopen? Dat kan snel en eenvoudig online.

Benieuwd naar wat Mustb doet? Neem eens een kijkje op hun website op www.mustb.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *