Succesvolle start BeeBall scholenproject

Blue Hawks heeft deze week een zeer succesvolle start gemaakt met het BeeBall scholenproject. In het kader van de Bewegende leerlijn krijgen van 13 mei tot en met 19 juni een groot aantal basisschoolleerlingen uit Holtenbroek de kans om kennis te maken met BeeBall.

Blue Hawks voert het project uit in samenwerking met SportService Zwolle. In de opstartfase is de Dutch Baseball Foundation eveneens betrokken geweest. Tijdens de Bewegende leerlijn krijgen groepen 3 tot en met 6 van twee basisscholen uit Holtenbroek op verschillende momenten BeeBall-training.

De eerste twee weken worden de lessen gegeven tijdens de reguliere gymles. Voor dinsdag 28 mei en dinsdag 4 juni kunnen de leerlingen zich opgeven voor naschoolse lessen. Uiteindelijk wordt de Bewegende leerlijn afgesloten met twee trainingen op de accommodatie van Blue Hawks.

Reacties

De afgelopen week zijn de eerste trainingen gegeven. Daarbij hebben spelers uit diverse teams, waaronder het dames softbalteam, het heren honkbalteam en de recreanten, hun medewerking verleend. Ook de komende weken geven verschillende spelers van Blue Hawks trainingen.

De eerste reacties zijn zeer positief. De deelnemers zijn heel enthousiast. Vandaag besteedde basisschool Het Carillon in de wekelijkse nieuwsbrief aan alle ouders aandacht aan Blue Hawks en het BeeBall-project. “Vooral het slaan met de knuppel was erg leuk en de kinderen waren er dan ook heel goed in!”, was daar onder meer in te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *