Succesvolle promotiedag bij de Gamma

Blue Hawks neemt op dit moment deel aan de Gamma Zwolle spaaractie onder de Zwolse sportverenigingen. Om Blue Hawks extra onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek, hield Blue Hawks vandaag bij de Gamma een promotiedag.

Tot en met medio oktober kan iedereen muntjes sparen voor de deelnemende verenigingen. Bij elke aankoop van minimaal € 10 ontvang je een muntje, die in één daarvoor bestemde kokers kan worden gedaan.

Na afloop van de actie worden alle muntjes omgezet in waardebonnen. Met de waardebonnen kan Blue Hawks materiaal aanschaffen bij de Gamma voor onderhoudswerkzaamheden, voor het opknappen van de accommodatie, of voor de realisatie van bijvoorbeeld een slagkooi.

Vierde plaats

060615_gamma_muntjesNa de eerste week heeft Blue Hawks al 2652 munten opgehaald. Goed voor een vierde plaats van de zeven deelnemers in poule 2. Maar dat kan natuurlijk altijd beter. En om die reden hield Blue Hawks vandaag een promotiedag. Spelers van het BeeBall-team, de pupillen en de aspiranten waren de hele dag in de Gamma aanwezig om het winkelend publiek te vragen hun muntjes te doneren aan Blue Hawks.

En met succes! Want aan het einde van de dag was de koker flink gevuld (zie foto). Op de Facebookpagina van Blue Hawks kun je nog meer foto’s bekijken van deze gezellige middag. Iedereen die heeft meegeholpen tijdens deze promotiedag: ontzettend bedankt!

En niet vergeten: ook de komende maanden kun je nog bij de Gamma blijven sparen voor Blue Hawks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *