Succesvolle derde editie All Star Camp afgesloten

De honkballers van de Red Runners hebben vanmiddag op Sportpark Peterskamp in Zwolle de All Star Game gewonnen. In de wedstrijd tegen de Blue Batters was het team met 18-5 te sterk. Met de All Star Game werd vandaag onder uitstekende weersomstandigheden en in het bijzijn van veel publiek het driedaagse All Star Camp afgesloten.

Zo’n veertig enthousiaste deelnemers uit alle hoeken van het land trainden de afgelopen drie dagen op de velden van Blue Hawks. Het werd in Zwolle één groot honkbalfeest, waarbij er heel wat talent te zien was.

De afgelopen dagen kregen de jongens en meisjes clinics van diverse gerenomeerde instructeurs, waaronder international Kevin Kelly, die deze maand met het Nederlands honkbalteam deel had genomen aan het World Port Tournament.

Teamindeling

De derde dag van het All Star Camp stond in het teken van de All Star Game. Aan de hand van de prestaties van de eerste twee dagen waren alle spelers verdeeld over twee teams: Red Runners en Blue Batters. Vanochtend werd de teamindeling bekendgemaakt en begon de voorbereiding op de afsluitende finale.

Na een laatste gezamenlijke lunch werd vanmiddag om 14.00 uur begonnen aan de All Star Game. Die werd bijgewoond door veel publiek en kon worden gespeeld onder de stralende zon. Tijdens de All Star Game konden de deelnemers een echte honkbalwedstrijd zelf proeven. Compleet met bullpen. Na zeven innings trok Red Runners (zie teamfoto) de winst met 18-5 overtuigend naar zich toe.

Meest Waardevolle Spelers

Na afloop van de All Star Game ontvingen alle deelnemers een medaille. Bovendien werden Jowell Sprock (Red Runners) en Tyes Labad (Blue Batters) uitgeroepen tot de Meest Waardevolle Spelers van de wedstrijd. Beide spelers van het Rotterdamse Neptunus waren aanvallend op dreef, terwijl Jowell bovendien verdedigend ijzersterk was. Miquel van Dongen, speler van Meppers Eersel, sloeg de bal over de hekken.

Met dank aan coördinator Armando Davelaar en de vele vrijwilligers van Blue Hawks is deze derde editie van het All Star Camp succesvoller geworden dan ooit. Bedankt allemaal! En vooral een dank voor alle deelnemers, die zich de afgelopen dagen absoluut voor de volle honderd procent hebben ingezet. We hopen jullie allemaal volgend jaar in Zwolle terug te zien voor de vierde editie.

Alle foto’s zijn binnenkort te zien op de Facebookpagina’s van Blue Hawks en het All Star Camp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *