Succesvol toernooi BeeBallers in Emmen

“Hebben we wel genoeg spelers?” Dat was van de week de grote vraag vanuit het BeeBall-team van Blue Hawks. Uiteindelijk stonden er toch zeven BeeBallers klaar om vanmorgen te vertrekken richting Emmen. Tijdens dit toernooi moesten de BeeBallers uit Zwolle tegen maar liefst vijf tegenstanders spelen. Blue Hawks kon één verlies, één gelijkspel en wel drie gewonnen wedstrijden mee naar huis nemen. Één daarvan was de lang naar uitgekeken winst tegen Blue Devils uit Meppel.

De eerste wedstrijd van de dag werd tegen Caps uit Hoogeveen gespeeld. Wederom stond er een team van vijf meisjes om tegen te spelen. Er werd deze wedstrijd één uitje gemaakt en Levi sloeg een linedrive precies door het midden van het veld waardoor hij twee spelers heeft binnengeslagen. Met een eindstand van 6-5 voor Blue Hawks hebben de BeeBallers uit Zwolle het toernooi goed geopend.

Er was niet veel tijd voor gejuich, want alle BeeBallers moesten weer klaar staan voor de volgende tegenstander. Het was de beurt aan de gevreesde Blue Devils uit Meppel, waar helaas nog geen winst tegen behaald was het afgelopen seizoen.

Perfect

Blue Devils was deze wedstrijd de thuisploeg en mocht dus in het veld beginnen. Iedereen was perfect aan slag en met één uitje op de teller was het tijd om te wisselen. Blue Devils was nog maar net aan slag of de eerste bal werd door Jesse gevangen en gingen de twee teams dus in gelijke stand op. De vierde slagman wist de bal richting het tweede honk te slaan waar Nathan zijn hele lichaam in de strijd gooide om de tweede nul te maken. En met succes! De blijdschap kon niet meer op toen de derde nul werd gemaakt door wederom Jesse met een fantastische vangbal. Met een eindstand van 6-10 in het voordeel van Blue Hawks kon de dag niet meer stuk!

De derde wedstrijd werd gespeeld tegen Northern Stars uit Leeuwarden. Deze wedstrijd wist Blue Hawks een waar homerunrecord vast te leggen. Niet alleen sloeg Duncan de bal het verre veld in, maar wist Fré dit perfect na te doen. Doordat Job als catcher bij de thuisplaat geen bal te ver liet gaan, bleef de stand op 7-7.

Welverdiend ijsje

Even snel wat drinken tussendoor met de handschoen nog aan en de helm half op het hoofd van de meeste BeeBallers, was het tijd voor de vierde wedstrijd tegen Bedrocks. Deze wedstrijd lieten de BeeBallers uit Zwolle zien dat ze geen moment moe waren. Er werden maar liefst vier uitjes achter elkaar gemaakt. Fré heeft twee keer een loper uitgetikt van één naar twee en Luuk wist de bal in het outfield nog maar net tegen te houden door de bal goed voor zich te houden. Door een perfecte aangooi van Jesse naar Duncan op het eerste honk dat maar liefst twee keer achter elkaar gebeurde is de eindstand 7-3 geworden in het voordeel van Blue Hawks.

Na een welverdiend ijsje, is er nog één wedstrijd gespeeld tegen WHSC uit Winschoten. Deze wedstrijd is verloren met 3-5. Wederom hebben de BeeBallers perfect veldspel laten zien met wel twee gemaakte uitjes. Met een opgeheven hoofd en uiteraard een zakje chips als prijs keerden de BeeBallers weer terug naar Zwolle.

BeeBallers, goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *