Succesvol eerste weekeinde voor Blue Hawks

De teams van Blue Hawks zijn zeer succesvol aan het nieuwe seizoen begonnen. Het eerste speelweekeinde leverde maar liefst zes overwinningen op voor de Zwolse honk- en softbalvereniging. Volgende week zondag 17 april wordt bij Blue Hawks officieel het seizoen geopend.

Blue Hawks is deze week met acht teams aan de competitie begonnen: vier jeugdteams en vier seniorenteams. Afgelopen vrijdag betraden de heren softballers als eersten het veld voor hun openingswedstrijd. In Zwolle werd direct een klinkende 23-1 overwinning behaald op Hilversum Hurricanes 2.

De overwinning inspireerden de honkballers, die twee dagen later zelf op bezoek gingen bij de club in Hilversum. Tegen, eveneens, het tweede team werd ook door de Zwolse honkballers ook gewonnen: 6-10.

Gepromoveerd

Ook de andere twee seniorenteams begonnen het nieuwe seizoen met winst. De dames softbalsters, dit jaar gepromoveerd naar de 3e klasse, boekten in Groningen een klinkende 8-23 zege op Caribe 3, terwijl het tweede heren honkbalteam op eigen veld met 17-6 te sterk was voor Caribe 4.

Ook bij de jeugd was er dit weekeinde succes. De aspiranten nestelden zich met een 0-23 overwinning op De Vrijbuiters direct in de kop van het klassement. De junioren honkballers waren op hun beurt oppermachtig tegen Caribe. In Zwolle werd het 25-2. De pupillen van Blue Hawks moesten daarentegen met 9-20 hun meerdere erkennen in het bezoekende team van Quick Amersfoort.

Opening

Komend weekeinde wordt de competitie vervolgd met de tweede speelronde. Op zondag 17 april is dan bovendien de officiƫle opening van het seizoen. Deze wordt opgeluisterd door verschillende activiteiten en is, zoals alle andere wedstrijden, voor iedereen gratis toegankelijk.

De uitslagen van Blue Hawks dit seizoen kun je bekijken via de links aan de rechterkant van deze pagina. Je vindt ook een link naar de uitslagen op de teampagina’s via de navigatie aan de bovenkant van deze pagina. Maar je kunt natuurlijk ook de gratis app Sportlinked downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *