Succesvol All Star Camp afgesloten

Na drie dagen vol trainingen en clinics is het All Star Camp vanmiddag afgesloten met een driekamp tussen alle deelnemers. Het All Star Camp in Zwolle is een groot succes geworden en krijgt volgend jaar een vervolg.

Van maandag tot en met woensdag trainden en overnachtten kinderen, in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar, van verschillende clubs uit Oost- en Noord-Nederland op de velden van Blue Hawks.

Het hoogtepunt was de clinic van de Nederlandse international Diegomar Markwell en Kevin Kelly. Tussen alle trainingen door vermaakten de spelers zich met onder meer de Playstation en konden zij de Homerun Derby van Major League Baseball op televisie bekijken.

Driekamp

Op de derde en laatste dag van het All Star Camp kregen de deelnemers vandaag hun laatste trainingen. Er werd in de ochtend geoefend met de binnenveldposities en met hoge ballen. Na de lunch en een kort partijtje whiffleball konden de spelers zich opmaken voor de afsluitende driekamp, waarbij iedereen over drie teams werd verdeeld.

De driekamp werd gespeeld onder grote belangstelling van familieleden. Zij zagen spetterende honkslagen en prachtige veldacties van de talentvolle deelnemers aan het All Star Camp.

Medaille

De spelers ontvingen voor hun deelname na afloop een medaille. Het All Star Camp keert volgend jaar voor een tweede editie terug bij Blue Hawks.

Tijdens alle drie de dagen zijn door huisfotograaf Stephan van Tilborg heel veel foto’s gemaakt. Deze komen binnenkort online beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *