Succesvol All Star Camp afgesloten

Met de uitreiking van de prijzen voor de Meest Waardevolle Spelers is gistermiddag de tweede editie van het All Star Camp afgesloten. In totaal 24 kinderen van een groot aantal clubs trainden drie dagen lang op de velden van Blue Hawks.

De trainingen werden de afgelopen dagen afgewerkt onder een stralende zon. Met veel zonnebrandcrème en water wisten de deelnemers zich goed door deze omstandigheden heen te werken. Tussen de trainingen door vermaakten iedereen zich met tafeltennis, de Playstation, of een partijtje Whifflebal.

In drie dagen tijd kregen de deelnemers training van verschillende ervaren honkballers en softballers, waaronder hoofdklassespeler Urving Kemp, softbalinternational Emeron Lourens, Jong Oranje-speler Jeandro Tromp en Jop Strick, die vorig seizoen nog met Blue Devils uitkwam in de overgangsklasse.

All Star Game

Op dinsdag stonden er specifieke trainingen op het programma voor pitchers en catchers. De clinics werden gegeven door de zeer ervaren pitcher Hans Kunnen, die in het verleden ook uitkwam in de hoofdklasse, en Robur’58-catcher Frank Ebbelink.

Het All Star Camp werd woensdag afgesloten met de All Star Game van zeven innings. Aan het begin van de ochtend kregen alle honkballers de teamindelingen te horen en konden de jongens en meisjes beginnen aan de voorbereiding op de afsluitende wedstrijd. Dat werd, in het bijzijn van zo’n vijftig toeschouwers een heel spannend duel.

Meest Waardevolle Speler

Met name de pitchers speelden deze wedstrijd zeer sterk. Hierdoor waren de punten spaarzaam en eindigde de All Star Game uiteindelijk in een 5-3 eindstand. Na afloop van de All Star Game ontvingen alle spelers een medaille. Daarnaast werden Jonathan Brouwer van Drachten Diamonds en Colin Ramakers van Bedrocks uit Emmen uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler. Sayrah Schorn van Blue Hitters uit Maasdam en Stein Rietema van Bedrocks kregen een prijs als Most Developed Player. Daarvoor kregen beide talenten een door Kevin Kelly ondertekende honkbal.

Curaçao Neptunus-pitcher Kelly is één van de ambassadeurs van het All Star Camp. Doordat hij deze week met het Nederlands team deelneemt aan de Honkbalweek Haarlem kon Kelly dit jaar niet zelf aanwezig zijn.

210716_all_star_camp2

1 Reactie

  1. zekers een geslaagd kamp
    moe en voldaan van het veld afstappen en zich afvragen als hij volgend jaar weer mag.
    met dank aan alle gast trainers voor hun inzet.
    maar vooraan ook dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet , zodat het een weer een leuke en leerzame honkbal kamp was
    hopelijk tot volgend jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *