Stern Partyservice blijft onze sponsor

Met trots laten we weten dat Stern Partyservice ook voor de komende periode één van onze sponsors is. Deze fantastische catering- en partyservice uit Zwolle hangt ook het komende jaar zijn sponsorbord op ons hek. Daarmee helpt Stern Partyservice ons enorm. Help jij hun ook?

Juist in deze tijd is sponsoring voor ons van groot belang. Doordat we dit seizoen nog geen wedstrijd hebben kunnen spelen en onze kantine gesloten is gebleven, lopen we veel inkomsten mis. Dat zullen we gaan merken. We zijn dan ook ontzettend blij met onze sponsors. Eén van onze trouwe sponsors is Stern Partyservice. Ook het komende jaar siert hun bord ons reclamehek.

Wil jij als lid van Blue Hawks iets terugdoen? Dan is dat meer dan welkom. Want net als wij heeft ook Stern Partyservice het zwaar in deze coronacrisis. Het Zwolse bedrijf is hard bezig om nieuwe activiteiten op te zetten om inkomsten te krijgen. Bij Stern Partyservice kun je terecht voor jouw verjaardag, bruiloft, jubileum of examen. Bijvoorbeeld met een barbecue, high tea, buffet of walking dinner.

Heb je geen speciale gelegenheid, maar vind je het wel lekker om eens iets anders te eten? Dan kun je elke dag uit 3 overheerlijke maaltijden kiezen. Je bestelt online en jouw maaltijd wordt gratis bezorgd. Eet smakelijk!

Ook sponsor worden? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *