Start zaaltrainingen uitgesteld

Onze Technische Commissie is in het najaar druk aan de slag gegaan om zaaltrainingen mogelijk te maken. Met grote letters stond 11 januari in de agenda. De start van de zaaltrainingen. Maar ook in de winterstop gooit het coronavirus roet in het eten. Sporten in een zaal mag nog niet. En dus moeten we de start van de zaaltrainingen nog even uitstellen.

Wanneer we de zaaltrainingen kunnen starten, is nu nog niet zeker. We zijn hiervoor afhankelijk van de maatregelen die het kabinet neemt. Vanavond maakte het kabinet in een persconferentie bekend dat de lockdown wordt verlengd tot 9 februari.

Het doel hiervan is om zo min mogelijk contacten te hebben. Volwassenen sporten alleen of met zijn twee├źn op minimaal 1,5 meter afstand, en alleen buiten.

Gevolgen voor de voorbereiding op ons seizoen

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de voorbereiding op ons seizoen. We houden daarom deze maatregelen goed in de gaten. Zodat we, als het kabinet groen licht geeft voor binnensporten, ervoor kunnen zorgen dat onze teams binnen enkele dagen de zalen in kunnen.

We houden jullie op de hoogte en hopen zo snel mogelijk de data en locaties voor de zaaltrainingen met jullie te kunnen delen. Heb je vragen? Neem contact op met het bestuur.

2 Reacties

  1. Goeieavond ik heb een vraag ik wou graag meedoen aan het sporten. Maar is dit in Apeldoorn?
    En wat miet ik doen om mee te doen?

  2. Hoi Elgin, we trainen in Zwolle. Wil je met ons meedoen? Stuur ons dan een berichtje. Dat kan via de knop Contact bovenaan de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *