Start met digitale wedstrijdformulieren

Met ingang van seizoen 2016 voert de honk- en softbalbond KNBSB het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) voor de competitiewedstrijden in. Het DWF werkt via een app genaamd Sportlinked op een smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden.

Door middel van de app Sportlinked kunnen coaches na afloop van de wedstrijd het digitale wedstrijdformulier invullen en opsturen. Het is daarom van belang dat trainers en coaches zich vooraf goed voorbereiden op het werken met het DWF.

Daarnaast kan de app Sportlinked ook worden gebruikt door de overige leden van Blue Hawks. Je kunt via de app wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen bekijken. Nadat je de gratis app op je smartphone hebt ge├»nstalleerd, moet je je nog wel als gebruiker registreren. De stappen die je hiervoor moet doorlopen, staan verderop op deze pagina.

Meer informatie over de app (PDF)

Pasfoto nodig

Met de invoering van het DWF wordt ook gestart met digitale spelerspassen. Deze zijn al beschikbaar in de app Sportlinked. Op de spelerspas wordt in elk geval de naam, de leeftijdscategorie en een pasfoto van het betreffende lid getoond. Blue Hawks is verplicht in 2016 alle spelerspassen van pasfoto’s te voorzien.

Om een pasfoto aan je spelerspas toe te voegen, kun je een digitale pasfoto per e-mail sturen naar info@bluehawks.nl. De kleurenpasfoto moet voldoen aan de algemene eisen voor een pasfoto voor op een reisdocument. Zonder spelerspas met pasfoto kun je in 2017 niet aan de competitie van start gaan.

Gegevens

Voor de Sportlink app heb je het e-mailadres nodig waarmee je staat ingeschreven bij Blue Hawks. Daarnaast heb je ook je Sportlink relatiecode nodig (het nieuwe lidnummer). Beide gegevens kun je terugvinden in het ledenoverzicht, die je kunt downloaden vanaf de afgeschermde ledenpagina van Blue Hawks.

Wil je jouw e-mailadres waarmee je bij Blue Hawks staat ingeschreven of je andere persoonsgegevens uit de ledenadministratie wijzigen? Stuur dan een bericht via het contactformulier op deze website.

Registratie app

Om de Sportlinked app met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) te kunnen gebruiken, moet je de volgende stappen doorlopen:

1. Download de Sportlinked app vanuit de App Store (iOS) of Play Store (Android).
2. Registreer je met behulp van je e-mailadres als gebruiker van de app. *
3. Koppel je als gebruiker aan een bij de bond bekende persoon. Gebruik hiervoor je Sportlink-relatiecode. *
4. Je bent nu klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *