Start aanleg veldverlichting

Begin april worden de lichtmasten bij het softbalveld van Blue Hawks geplaatst. Om die reden wordt zaterdag 28 februari gestart met voorbereidende werkzaamheden. De verwachting is dat de lichtmasten vervolgens media april in gebruik kunnen worden genomen.

Voor de bekabeling voor de lichtmasten worden op zaterdag 28 februari geulen gegraven rondom het softbalveld. Ook worden dan verschillende stroompunten gerealiseerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van hovenier Kleine Veer uit Zwolle. Verschillende spelers uit de seniorenteams zullen hierbij assisteren.

Afhankelijk van de levering van de armaturen worden de lichtmasten rond dinsdag 7 april geplaatst door Aerolux Nederland BV. De verlichting kan dan rond de start van het nieuwe seizoen door Blue Hawks officieel in gebruik genomen.

Wil jij helpen bij het graven van de geulen op zaterdag 28 februari, of heb je leuke ideeën voor de officiële ingebruikname van de verlichting? Dan kun je je via het contactformulier melden bij het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *