Stap jij over naar een nieuwe zorgverzekering?

Gebruik jij de decembermaand ook om over te stappen naar een andere zorgverzekering? Let dan op, want als je door middel van Sponsorklik jouw zorgverzekering regelt via Independer, kun je een aanzienlijk bedrag vedienen voor Blue Hawks!

Stap jij over naar een nieuwe zorgaanbieder? Ga dan via Sponsorklikspagina van Blue Hawks naar Independer. Je vult in wat jij wilt van een verzekering en je ziet direct hoeveel je kan besparen. Als jij je zorgverzekering regelt via Independer, ontvangt Blue Hawks een mooi bedrag. En dat kost jou niets extra’s. Overstappen van zorgverzekering kan tot 31 december 2017.

Heb je geen nieuwe zorgverzekering nodig? Denk dan bij het online bestellen van je cadeau’s voor Sinterklaas en de kerstdagen aan Blue Hawks. Maar ook met hotelovernachtingen via Expedia kun je veel inkomsten genereren voor Blue Hawks. Een boeking via Expedia levert ons een commissie op van maar liefst 11%!

Vergeet dus niet Sponsorkliks te gebruiken als je startpunt. Bestellen via Sponsorkliks is weinig moeite en levert Blue Hawks altijd iets op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *