Stand van zaken nieuw beleidsplan

Met zo’n dertig leden is vorige maand een brainstormsessie gehouden. Het was de eerste stap op weg naar een nieuw beleidsplan voor de jaren 2018-2020. Het nieuwe plan moet uiteindelijk worden gepresenteerd tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 27 januari 2018.

Tijdens de brainstormavond op 14 november zijn een groot aantal aandachtspunten meegegeven. Na afloop van deze avond hebben verschillende leden aangegeven verder te willen meedenken over het beleidsplan.

Op basis van de input tijdens de brainstormavond is met deze groep leden onlangs een vervolgsessie gehouden. Daarin zijn de belangrijkste thema’s verder uitgewerkt tot een set van speerpunten, die samen het nieuwe beleidsplan vormen.

Concept

Begin januari wordt het concept beleidsplan afgerond, waarna deze wordt besproken met de deelnemers uit de vervolgsessie. Hierna wordt het beleidsplan via de besloten Ledenpagina voor alle leden beschikbaar gemaakt. Iedereen krijgt dan de kans om zijn input te geven.

Op basis van die laatste input wordt het beleidsplan definitief gemaakt, waarmee er voor het nieuwe bestuur een plan komt te liggen, dat vooraf wordt gedragen door de leden. Het is vervolgens aan het bestuur wat er met het plan wordt gedaan.

Heb je nog vragen of suggesties over de totstandkoming van het beleidsplan? Dan kun je contact opnemen met Rogier van Zon via het e-mailadres info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *