Krijn rondt stage bij Blue Hawks af

De activiteitencommissie werd de afgelopen tijd versterkt door Krijn, lid bij Blue Hawks, spelend bij de Aspiranten. “Vanuit school is een snuffelstage verplicht van 30 uur. Ik heb daarna gelijk naar Blue Hawks gemaild of ik deze uren kon draaien binnen de club”, aldus Krijn. Bij de activiteitencommissie konden ze zijn hulp goed gebruiken. 

Krijn heeft geholpen bij de jeugdactiviteit ‘Capture the Flag’, een Pub Quiz voor de senioren, nieuwjaarsborrel, opening seizoen en de open dag.

Tijdens deze stage heeft hij zich volledig ingezet en laten zien dat hij hart voor de club heeft. Gisteren is de handtekening gezet onder zijn urenstaat. Daarbij heeft hij zijn stage binnen Blue Hawks afgerond.

Taken
Ik heb met veel plezier bij de vergaderingen van de activiteitencommissie gezeten. Tijdens deze vergaderingen werden ideeën bedacht en uiteindelijk uitgevoerd. Ik vond het leuk om mijn mening te geven en het eindresultaat te zien”, vertelt Krijn.

Hij kreeg verschillende taken. Zo mocht hij evaluatieformulieren maken, vragen bedenken voor een quiz, maar ook de straat op om een spandoek op z’n plek te hangen. “Het is veelzijdig en daar houd ik van, ik zou zelfs door willen gaan met activiteiten organiseren, ook al heb ik mijn stage afgerond.”

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *